Kellon ympäri

  • licence27

Myydään antiikkinen kivikaivo. Valmistusvuosi todennäköisesti 1890 - 1912. Syvyys viitisen metriä. Korkealaatuista käsityötä. 2,5 metriä purettuna ja 2,5 metriä edelleen maan uumenissa. Myydään rakennussarjana ilman takuuta, ohjeita. Lopun purkamiseen vaaditaan uhkarohkeita ja vahvoja käsityöläisiä. Jotain alkuperäisestä valmistuslaadusta kertoo se että kivikaivon sisään asennetuista betonirenkaista yli puolet antautui murusiksi purettaessa. Noin kahdessa metrissä ei leallakaan saanut kiveä pois 2. kerroksesta vaan kivi meni helpommin poikki. Koneellinen purkaminen kunnallistekniikan alla todella työlästä.

Sentään vähän silmänruokaa tänään. Vain lounaalla tosin. Taisi olla kirjastoihminen kun näytti syövän lounaansa avainrengas sormen ympärillä- tai sit oli kassann avain renkaineen jäänyt sormeen kiinni.

Lounas oli lopuillaan kun henkilökunta tuli kysymään:" Otatteko lisää ruokaa?". Siltä kauniilta naiselta ei kysytty mitään.

Aikaa meni siis kaivon purkamisessa ja uimaranta-avenuen rakentamisessa. Kaivo 1 on osina, mutta rannalle joutuu vielä palaamaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus