Kesäkuussa rakennetaan ja nyt se jo romahtaa tielle

  • licence27

Hämeenlinna loistaa tänään:

Tänään olen ollut uutispimennossa. Nyt sitten kotona rupesin lukemaan mitä helvettiä moottoritietunnelissa oikein on tapahtunut.

Siis hei oikeasti: noin 60 kg painava laatta humahtaa tunnelin katosta moottoritielle. Olisi ehkä parempi piikata samalla koko kate alas.

Ei yhtään yllättäisi jos koko palosuojaus menisi uusiksi. Ei yllätä jos tunneli pistetään taas pikapuoliin kiinni. Ei yllätä jos katto suojataan verkoilla, eikä se jos korjatessa hajoaa jotain lisää.

Jo ennen kuin sillä työmaalla oli keppiäkään pystyssä pidin koko katetta järjettömänä ja epäilin uskaltaako siitä tunneliparista ajaa läpi. Näköjään ei uskalla, eikä pysty kun tunneli on kiinni. Voi olla että on nyt avattu.

SCC:n kohtalon hetket lähenevät. Jos joku edelleen uskoo ideaan kuin hullu marjapuuroon niin saahan sinne rahaa upottaa. Ehkä parempi olisi sijoittaa vaikkapa Braphamin kilpatalliin joku sata miljoonaa.

Ennen viikonlopun juhlia oli mielenkiintoinen ZF taka-akselin banjon kääntämisoperaatio. Se vei aikaa useamman tunnin, mutta pyörittäjän ja routapiikin kanssa rengasta sudittaen se lopulta kääntyi.

Kyllä siinä on kymmenen sentin kyläseppä tehnyt melkoisen vahingon kun ei ole vaihtanut katkenneita kiinnityspultteja uusiin. Jos tuo olisi takuukone niin takuu olisi jo rauennut. Jos olisi niin paha tilanne ollut ettei hitsaamatta olisi konetta saanut vaikkkapa metsästä pois niin ainakaan tuohon kohtaan en olisi saumaa laittanut vaan kiinnitysreikien ulokkeen eteen ja taakse.

Ihan vaan siksi kun banjo on jotain valuterästä ja hitsaamisen lämpövaikutus muuttaa materiaalin ominaisuuksia. Iso sauna ja kovalla virralla tekee tuossa kohtaa melkoisen murtumariskin vaikka onkin puristuspuolella kun pyörät ovat maassa,

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus