Kettu + Tuhat ja yksi yötä

  • licence27

En ole kettua ennen noin likellä kotia nähnyt, mutta tänään sellainen kipitti pihasta pellolle. Onneksi ei jäänyt alle.

Päivän ohjelmassa oli jotain hermoja raastavaa. Piti tulostaa, vaihtaa mustepatruuna ja koittaa selvitellä erinäisiä laskuja. Kun ne sitten oli postitusta vailla päätin yrittää ottaa yhden rästihomman työn alle. Sen vuoksi ajoin kymmeniä kilometrejä ja näin melko hienon maalaisidyllin. Idyllin ytimestä löytyi esimerkiksi kyyttöjä ja täytyy hattua nosta heille jotka niitä eläimiä hoitavat.

Idea on ihan hyvä ja jossain vaiheessa ainakin tuhat yötä sitten mietin että millainen neitonen paljastuisi kun lisäisi treeniä ja vähentäisi ruokaa. Ei sillä etteikö lähtötilanteessa kaikki olisi ollut ihan paikoillaan vaan kun neito itse koki olevansa kenties veitsen avulla tehtävää pientä niukentamisoperaatiota vailla. Nyt ainakin näytti että treeni oli purrut, mutta ei ollut pelkoa minkään paljastumisesta.

Osuvasti kotiin päästyäni silmiini pisti ohjelmaoppaassa panttivankien pelastamista Balkanilla. Kun muutaman kerran puolella silmällä olin vilkuillut niin tuli vaan mieleeni että pohjatöitä on ilmeisesti hieman tehty, koska Suomea myöden taidettiin uutisoida tiettyjen sotilasajoneuvojen epäilyttävistä liikkeista ja stopeista kyseenalaisissa paikoissa. Ihan en usko että KFOR niin huonossa jamassa olisi (tai olisi ollut) että rahtaisi ulkomaalaisia paikallisten mafiapäälliköiden ammuttaviksi ja/tai harjoittamaan maailman vanhinta ammattia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus