Kivi kerrallaan

  • licence27

Kolme kertaa on ollut tarkoistus siirtyä toiselle työmaalle. Tänään se viimein onnistui. Sinne tosin täytyi jättää toinen kone odottamaan. Pohja on siis kasvanut ensin eristelevyn verran kahdesti ja nyt vielä yhden harkonpituuden. Onhan se ihanteellista jos ei tarvitse ruveta eristeharkkoja leikkelemään.

Kyllähän ne timanttilaikalla poikki saa, mutta sen verran monta olen itse katkonut, halkonut ja kolonnut että ymmärrän kuinka paljon se leikkely kunkin harkkokerroksen latomista hidastaa.

Jos metsään haluat mennä nyt näät sammalet myllätyt. Se tosin on hakkukoneen jäljiltä aukkoa ja ainakin märkien kenkieni perusteella huomenna on luvassa vetelämpää osuutta kuokittavaksi.

Foreca lupaa vielä hallaa ja lumisadetta tälle viikolle. Toivottavasti kumpikaan ei osuisi.

Eilen joskus 22:15 tienoilla jonotin ruokaa. Se olikin ainoa hetki tällä viikolla kun yhdellä silmäyksellä sain niin paljon silmänruokaa ala ABC.

Kun sitten vihdoin viimein pääsin tilaamaan ja kuponkiä hyödyntämään olin jo unohtanut että se oli pekoniaterialle ja tilasin kerrosta. No ei sillä sikäli mitään merkitystä olis ollut kun kumpikin olisi ollut saman hintainen.

Sitten vaan kiinnitti huomiota kun USA:n 20 dollarin seteliin tulee seuraavaksi musta nainen. Yhtä musta mies oli paikan kauneimman ja varmaankin myös nuorimman naisen seurana.

No mustia, valkoisia ja vähän siltä väliltä on omakin suku ollut jo monta vuosikymmentä. Mietin vaan että millaisen vastaanoton mahtoi suvun ensimmäinen musta mies saada. Kuulemma jonkun öljyaluksen haaksirikon jäljiltä pääkaupunkiseudulla yhtä merimiestä vaan pestiin ja pestiin kun ei ollut siinä saunassa aikaisemmin nähty kuin valkoisia.

Enkä kyllä tiedä millainen vastaanotto on ollut suvun ensimmäisellä valkoisella naisella mustalla puolella sukua. Ei siis ole yhtään sukulaista Etelämantereella, yksi naamatuttu sieltä juuri palasi. Muuten onkin sitten kaikilta mantereilta joku edustaja suvussa, työkavereissa tai asiakaskunnassa.

Nyt sitten katselin kuvia jostain liikuntatapahtumasta. Se oli suomalaisesta koulusta, mutta jos olisi väitetty että on gambiasta, Ghanasta, Eteläafrikasta tai USA:n Alabamasta niin olisi mennyt ihan täydestä. Lapsista siis vähemmistö oli ulkonäöltään kantasuomalaisia. Majoritet i minoritet...

Pallokassissa oli siis lähtötilanteessa noin 60 valkoista pelipalloa, nyt niitä on jäljellä enää tusina, muut ovat vaihtuneet värillisiin ja suuri osa valkoisista on tuhoutunut pelin tiimellyksessä. Minkäs sille tekee että valkoinen on häviävä geeni.

Tässä Citynkin palvelussa on näköjään joku USA:n tädin nimimikaima ja näyttääkin ihan sikäläiseltä pikkuserkulta. Liekö sit niin että Suomalaiset nimet jäisivät elämään.

Mutta siis orjuudesta 20 dollarin seteliin. Se on melkoinen saavutus. Olisiko Tarja Halonen tai Martti Ahtisaari markkaan palaamisen setelikasvo? Kyllä suoraan sanoen EU alkaa tuntua paluulta orjuuteen. Orjapiiskureina ovat virkamiehet jotka eivät ymmärrä miljoonan ja miljardin eroa eivätkä erota Itämerta Välimerestä tai suota moreenimaasta. Orjina tällä kertaa suomalaiset maanviljelijät joille on kyllä luvattu vaikka mitä ja kanssakärsijöinä jokainen kaupasta ruokansa ostava kuluttaja.

Meillä on ollut itänaapurissa Neuvostoliitto malliesimerkkinä huonosta valtiosta. Siitä ei ole mitään opittu vaan päin vastoin rynnätty osaksi vastaavaa läntistä kolhoosia ja vieläpä ihan samoilla virheillä. En tässä ihan tuomiopäivää vielä maalaile, mutta kysyn vaan montako uutta hyväpalkkaista suojatyöpaikkaa poliitikoille on tarkoitus tehdä pilkkomalla ja yhtiöittämällä valtion omistusta?

Ehkä jonkun mielestä teiden yhtiöittäminen on järkevää, mutta hitto sentään kun se menee kiskoilla päin helvettiä kuin katsatustoiminnan avaaminen kilpailulle.

Missä on vastuu- montako Saksasta radiotaajuuksia ostanutta johtajaa on pistetty vastuuseen tekoisistaan. Missä ovat Elopin valitsijat nyt- kyllä olisi Suomi erilainen ilman Microsoft myyrää.

Esimerkiksi nyt kun tulee kilpailuviranomaiset androidia vastaan- Missä on Nokian toimiva käyttöjärjestelmä? Missä on Jolla ja kuka meloo?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus