Kohti vesimittaria

  • licence27

Kamalaa herätä aamulla tuntia ennen herätyskellon soimista. Onneksi sentään suht hyvin nukkuneena ja pirteänä ylös.

Päivän ohjelmassa oli eilisen rästien korjaaminen. Eilen siis oletin että muotintekijä olisi ollut päivällä muutaman tunnin hommissa ja olisin sit päässyt samoin tein juhlista tultuani pistämään valun käyntiin rautakauppareissuun.

Upean lauantai-illan ja sunnuntain aamun, aamupäivän ja vähän ylikin upeassa seurassa olleena ei kovin mieltä lämmittänyt kun muottia ei sitten ollutkaan olemassa. Onneksi sentään oli tavaraa mistä tehdä ja edes rakentaja emäntineen apuna. Muotti saatiin nippa nappa pystyyn ennen kuin aurinko laski, mutta tuentoja ei ruvettu pimeässä rakentamaan.

Tänään sitten poikkeuksellisesti autolla työmaalle, muottiin tuennat, valu käyntiin ja sitten rautakauppareissuun. Taas tyhjeni hyllyt ennen kuin kuorma täyttyi. Paluumatkalla hakemaan perävaunun 500/50 rengas paikkauksesta.

Valaminen oli lähtenyt liikkeelle vuotavan muotin paikkauksella. Ei mitään pullahdusta tai suurta ongelmaa- ihan vaan oli pohjalla oleva uretaani hieman painunut - korjaantui laudoilla. Muotti pysyi suuresta valukorkeudesta huolimatta hienosti kasassa. Sääkin suosii toistaiseksi.

Poikkeuksellista ehtiä tietokoneen äärelle keskellä päivää, mutta kun reilut 2 tonnia betonia myllätty, muotti täynnä, maha tyhjä ja perävaunussa paikattu rengas kyydissä katsoin parhaaksi viedä renkaan, syödä, käydä suihkussa ja istua hetken. Ruokatunnin jälkeen autolla jatkamaan työmaata. Salaojaa esiin ja romuja pois tieltä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus