Koiraihmisiä

  • licence27

Eläinlääkäri oli ennen tärkeä siksi kun ihmisten toimeentulo oli riippuvainen tuotanto ja tyyöeläinten hyvinvoinnista. Nykyään tuntuu että eläinlääkärin toimeentulo on riippuvainen huonosti voivista lemmikkieläimistä.

Toki ymmärrän että sairaat eläimet pitää hoitaa, mutta eikö eläinlääkärillä pitäiso olla velvoite sanoa että hoitoon tullut eläin on vanha ja sairas eikä sitä kannata leikata hinnalla millä saa kolme tervettä pentua.

Ainakin hulppeista tiloista päätellen eläinlääkäriaseman taksat on kohdallaan. Silloin kun vielä itse kuuluin koiraihmisten joukkoon niin koiralle syötettiin pääasiassa ruuantähteitä ja kuivamuonaa. Näillä eväillä vanhempien sussari (tuli aikuisena) eli jonnekin 12 vuoden nurkille, kunnes halvaantui. Siitä seuraava koira niin ikään jonnekin 12 vuoden tienoille ja halvaantui. Ekaa koiraa en muista kunnolla, mutta tuo toinen eli sekarotuinen narttu ei eläinlääkäriä nähnyt.

Nyt kun kuuntelee naapurin koiraihmisten juttuja niin ihmettelen kun heidän lapsistaan kukaan ei ainakaan vielä opiskele eläinlääkäriksi. Heillä sentään on joku tolkku ruokinnassa, mutta sellaisenkin hörhön olen tavannut joka syöttää koiralleen tarhattua strutsia...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus