Koirankopin mittakaavasuurennos

  • licence27

Päivän päätteeksi pari mustelmaa, mutta onneksi sillä niiden aiheuttajalla on asiat huonommin. No tietysti kun palloa lyödään parhaamme mukaan ja taas toisaalta yritetään olla estämässä vastustajaa tekemästä maaleja aina välillä osumia tulee. Tänään vastustajan osalle sattui nenäpallo niin että veri lensi.

Tähtäys ei oikein ollut muutenkaan kohdallaan sen jälkeen kun vastustajan toinen pelaaja oli tallonut lavan päälle. Kun pari kuutiometriä oli päivällä telannut puutavaraa niin se painoi sekä käsissä että jaloissa, joten ei se pallo varmaan kovin kovaa mennyt, mutta sattui vaan sopiva kohta ja sopiva kulma.

Tein joskus ehkä 2003 vuoden tienoilla veljeni koiralle kopin. Siinä ei käytetty esimerkiksi maalia ollenkaan ja kattopellitkin oli käytetyt. Aluskatteesta en ole varma. Joka tapauksessa koira on ollut manan majoilla jo vuosia, mutta koppi näyttää olevan varsin hyvin säätä kestävä malli. Tulee siis terassiosaa lukuunottamatta kopiotavaksi puuceehen. Vieläpä niin päin että koiralle tehtiin terassi, itselle ei ainakaan vielä.

Kopissa oli muistaakseni eristeenä jotain ylijäämä foamia, katossa ehkä 80-100 mm. Nyt meinasin että kattoon tulee 50+100-50+25 mm tuulensuojalevy. Ehkä 125 olisi ihan riittävä, mutta siinä on se huono puoli että katosta tulee kevyt ja jos seinät joskus eristää niin tuolla jaolla eristepaksuudeksi tulee 100+50+ tuulensuojalevy. Tietysti puuceessä ei ole tarkoitus asua, eikä sitä ole tarkoitus lämmittää- mitä nyt sitten "lanta" palaessaan lämpöä tuottaa.

En tiedä mahtaisiko joku Solarventi tai vastaava toimia kuinka pitkälle syksyyn.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus