Kokoonpano-ongelmia

  • licence27

Tässä joutuu kohta palkaamaan kirvesnaisen. Toisaalta jonkun naispuolisen insinöörin, rakennusmestarin tai kenties vieläkin koulutetumman tyttöystävän hankkiminen auttaisi, mutta ei tällä aikataululla.

Vaikkei kyse olekaan mistään sillasta tai omakotitalosta vaan sellaisesta ilman rakennuslupaa pystytettävästä puuceestä niin kyllä siinäkin vähän mietittävää tulee. Varmaan paikan päällä rakentamalla katto olisi jo kasassa, mutta päätin että teen elementit ja se päätös pitää jo aiheutuneista harmaista hiuksista huolimatta.

Jos olisi unohtanut räystäät ja sen että osia täytyy kuljettaa liikennettä vaarantamatta niin homma olisi ollut varsin helppo, mutta räystään kanssa ei toivoakaan saada sopimaan vaunuun yhtenä kappaleena.

No sitten kun muistaakseni rakennus piti mitoittaa metrin lumikuormaa kantavaksi niin kattopalaa ei voinutkaan pistää ihanteellisiin kuljetusmittoihin vaan nyt näyttää suunta olevan kohti viittä palaa joista kolme kantaa ja kaksi kattaa.

Onneksi ei ole suurempi rakennus, koska silloin paloja tulisi pelkästään kattoon jo täysi tusina tai joutuisi toteamaan että lankut voi kyllä sahata valmiiksi, mutta perille ei mene kuin osina tai tekemällä puoli kilometriä uutta tietä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus