Kolmeen jako

  • licence27

En ole aina kaikkein aamuvirkuin ihminen. Joskus on kuitenkin pistettävä kello soimaan hyvinkin aikaisin että saa hommat hoidettua. Hommasta tekee jännittävää se että käytin pöyhintä viime viikolla ensi kertaa, ei tietenkään mitään ohjeita ja piikkejäkin puuttuu jokunen.

Tänään ilmeisesti puolen päivän tienoilla paikallinen urakoitsija kävi ne paalaamassa, enkä yhtään tiedä miten se mahtoi sujua. Paluumatkalla irtosi etulokasuoja ja silloin kun tiimalasi vuotaa se vuotaa kunnolla.

Kiviä sain pyöriteltyä kappalemääräisesti suuren läjän, mutta se ei vaan isolla kentällä paljon tunnu. Sen perään oli sitten päivän helpoin operaatio ja sanotaan vaikka näin että joskus kaide on turhan ohut ja ampiaisen piikki osuu väärään paikkaan.

Ampiainen kävi eilen ohjaamossa, ruokapöytää vasten liiskasin yhden sanomalehdellä, sitten oli se bikinimissin paimentaja ja tänään suhasin Suzukilla sujuvasti vielä ampparin vuoksi kyypakkauksen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus