Kommunikaatiokatkos vai kielimuuri

  • licence27

Päivä on taas pulkassa tuttuine pallonkuvineen. Parempi silti reikäpallon kuva jalassa kuin pallo jalassa. Arvelin että ehdin käydä etnisessä ravintolassa syömässä ja ottaisin sieltä vielä illaksi yhden annoksen mukaan. Sanoin sen kyllä varsin selvästi ja tilaisin vielä sen toisen annoksen noutolistan ulkopuolelta vaan kuinkas kävikään: kaikki oli pakattu noutoruuan laatikoihin- siis myös jälkiruoka eli jäätelö.

Onneksi oli sen verran kova nälkä että pienellä selittämisellä sain lautasen ja pääsin viiden ruokalajin + kastike ja jäätelö kimppuun. Ehkä se kanssa-asiakkaista hieman hassulta näytti, mutta maku oli kohdallaan. Jäätelön makuun olin lievästi pettynyt, koska kadun toisella puolella lähes vastaavan annoksen jälkiruokana on saanut syntisen hyvää friteerattua banaania jäätelön kera.

Kangasalan kiinalaisessa ainakin se naispuolinen on joka kerta ymmärtänyt että toinen annos tulee mukaan, täytyy vielä koittaa onnistuuko tilaaminen lähemmässä ravintolassa paremmin kun ravintolan emäntä on paikalla.

Tänään oli siis rankka päivä käsille ja jaloille. Harkot on tieltä pois, samoin kaikki vanhat kuivabetonit. Näyttää myös lämpötila pysyvän plussalla vaikka tie olikin mustassa jäässä. Jossain Vaasan nurkilla oli kai 7 astetta lämmintä- siis juhannusviikon lukemia. Kohta siellä varmaan puskee tulppaaneja ja pajunkissoja.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus