Kovan onnen vai kovan vauhdin Porschekuski

  • licence27

Aamulla kävin siirtämässä perävaunut toiseen osoitteeseen. Matkalla heti ensimmäinen minut ohittanut Volvokuski ajoi taattuun idioottityyliin liikenteenjakajan väärältä puolelta, vaikka jakakan jälkeen olisi ollut puoli kilometriä vapaata baanaa ohittaa liikennesääntöjen mukaisesti.

Siitä sitten muutama kilometri eteenpäin pilkotti tien varressa alumiinivanne tukkipinon päällä. Se tietysti tarkoitti että auto oli mennyt päin sitä tukkipinoa ja kääntynyt katolleen. En tiedä oliko kääntynyt katolleen jo ennen tukkipinoon osumista, osumasta vai vasta osuman jälkeen. Jälki oli joka tapauksessa varsin rumaa, mutta toisin kuin seuraavalla tiellä ruttaantuneen Peugeotin tapauksessa auton profiilin pystyi vielä tunnistamaan.

Paluusuuntaan paikalla oli pelastuslaitoksen auto. Todennäköisesti johtoauton henkilöllä oli valtuudet tilata hinausauto, koska illalla sitä autoa ei enää tien varressa ollut.

Itse asiassa kun se kuitenkin oli takamoottorinen niin sen olisi voinut siitä kääntää melkein kolmelle pyörälle, ja koittaa käyntiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus