Kuule pyyntö tää

  • licence27

Muuan vanha sahuri totesi ruokapöydässä lapsille" Jos ei rupea moro irtoamaan niin teille pintalaudoista mullitarhan ja laitan sinne kasvamaan". Ehkä sanamuoto ei ollut tuo ihan sanasta sanaan, mutta mullitarhaan asti kuitenkin.

Meinasin tänään käyttää samaa ilmaisua, mutta ei arvaa kun ei tiedä riittääkö vanhempien huumorintaju.

Vielä tuon alkuperäisen mullitarhakasvatuksen lähteistä sen verran että kyllä niistä ujoista tytöistä tuli kauniita nuoria naisia, eikä taida ujous enää ajaa kumpaakaan pöydän alle piiloon. Toivottavasti ei myöskään komeroon kuten yhden nykyisen kamerakammoisen tohtorinnan aikoinaan.

Toisaalta päivän eniten aikaa vienyt osio tuli eteen vasta kun minua pyydettiin avuksi etulaisin asennukseen. Kun sitten työkohteelle pääsin niin kysyin tietysti että ovatko kaikki osat tallessa. Eivät olleet näkösällä joten kun en ollut sitä purkanut niin sanoin suoraan että ilmoita sitten kun olet löytänyt puuttuvat 2 ohjausrullaa ja aluslevyt niin tulen sitten auttamaan. Meni tunti, meni toinen rullia ei näy ei kuuluu.

Jossain siinä vaiheessa kun aurinko alkoi laskemaan ja nälkä kurni oli avun pyytäjä saanut sorvattua uudet- muuten hyvät rullat, mutta liian kireä sisäreikä, liian suuri ulkohalkaisija, reunapyöristys puuttui ja toinen rulla oli vielä liian pitkä koloonsa.

kyllähän se lasi lopulta meni paikalleen niillä uusilla rullilla, mutta kyllä siinä vaiheessa nauratti kun huomasin että kadonneista rullista toinen oli teipattu mustalla teipillä karmiin kiinni.

Minä vielä useampaankin kertaan kysyin että ottivatko purkajat rullat pois missä järjestyksessä ja menikö rullia mukana autoon/korjaamoon. Näköjään oli mennyt ja toinen jopa tullut sieltä takaisinkin. Toinen on varmaan jossain matkalla, mutta ei kuitenkaan missään edellisen työmaan maastossa. Ei ole, koska ilman rullaa lasi olisi helissyt ja rullan urasta olisi lähtenyt maalit.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus