Kuuma linja Voi v---u mitä tienhoitoa

  • licence27

Tänä aamuna otti päähän. Se että tienhoitoa kilpailutetaan ja teetetään kokonaisurakkana ei pitäisi tarkoittaa eilistä mallia= kylvetään uutta mursketta tielle muutamaa tuntia ennen lumisadetta ja sitten lumisateen tullessa ei tietenkään aurata ettei vaan alueaura pääse tökkäämään.

Samoin kaupungissa jossa pistetään surutta rahaa moottoritien kattamiseen ei saada teitä ja parkkitiloja siedettävään kuntoon. Sääliksi käy sitä aamuista auraajaa joka suoralla tiellä koki äkkipysähdyksen kaivonkanteen.

Ja sit tuo suolan kylväminen- ajokeli oli aivan loistava kaikissa niissä paikoissa mihin ei ollut suolaa kylvetty vaan aurattu kevyellä painatuksella asfaltin päältä.

Kaksi huolestunutta BMW kuljettajaa oli todennut että lumipyry ja huono pito ei yhtään vaikuttanut laskevasti kanssa-autoilijoiden ajonopeuksiin taajamassa. Samoin yhtä lailla kännykän räplääjiä oli liikenteessä kuin kesäkelilläkin. Ei ihme että uusiin autoihin tulee kaiken maailman turvavarusteita kun ajoturvallisuus unohdetaan.

Omissa töissä oli aamupäivällä pieni suvantovaihe. Linja oli kuumana, eristeet saapuneet ja akkukone ladattuna. Niillä eväillä ruuvasin peltejä aina siihen asti kunnes kaivannossa oli putki puoliväliin asti vedessä. Se on saatava kuivaksi maanantaihin mennessä- en tiedä vielä miten se onnistuu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus