Kylmä huhu

  • licence27

Tänään olisi ollut hyvä päivä lämpökatkolle. +16 lämmintä, mutta yhtään putkea tai kaapelia ei vielä mennyt poikki. Huomenna tähän aikaan sen sijaan toivottavasti viallinen putki on vaihdettu uuteen ja järjestelmä ilmattu.

Olin siis jo maanantaina menossa avaamaan sitä siltä varalta että maa on vielä jäässä. Ei ollut jäässä ainakaan putkilinjan tuntumassa. Tiistaina tuskaa tuotti tunkki. Se oli ollut lainassa ja tiedä sit mitä sillä oli tehty.

No sitten kun tunkki viimein toimi niin oli vuorossa viimeiset kesärenkaat alle eli Toyotaan. Samalla sit tarkistin että kaikki jarrumännät liikkuvat moitteettomasti, takarummut käytin irti ja tarkistin että automaattisäätö toimii. Sen päälle sit painepesuria.

Oman auton vanhoissa alumiinivanteissa alkaa olla sanomista, siis vanteen sisäpuoleen on tullut bitumia ja ilmeisesti jarrupölyperäistä töhkää. Parempi sekin kuin ruosteiset peltivanteet.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus