Kymmenen käynnistys

  • licence27

Aamu- se on sitä aikaa päivästä kun pitäisi lähteä töihin. Joskus se vaan tarkoittaa taistelua toimimattoman täyttölaitteen kanssa, tyhjän tankin täyttämistä ja sitä että työmaalle päästyään on heti nälkäinen.

No valtaosa eristeistä on silti maan povessa, mutta sadevesilinjan kytkentä ei vaikuta oikein onnistuvan alkuperäisen suunnitelman mukaan.

Ilmeisesti päivä oli ollut muillekin rankka, koska neljää minuuttia vaille puolitoistatuntinen kuntoilu-urakka oli vähintäänkin riittävä tälle päivälle. Jotenkin huomasi että maalissa oli jostain naapuruiseurasta lainattu maalivahti kun toisessa päässä kenttää oli neljä ukkoa ja kaikki loput siellä toisessa päässä.

Rasvarin täyttölaite on ehkä yksi kaikkein huonoimmin suunnitelluista koneista ja ainakin laadultaan kaikkein heikoin mitä tässä vuosien varrella on hankintalistalla ollut. Nyt niitä on jo hankittu neljä ja kolme tavalla tai toisella hajonnut. Myös käyttäjävika on ilmeinen: Jos sitä rasvapurkkia hakkaa maata vasten tai telaa vasten varsinkin tai murjoo kyljet ruttuun kuljetuksen aikana niin ei rasvaa ohjaava levy liiku kohti pohjaa tai vaihtoehtoisesti jää sinne pohjaan kiinni ryppyjen alle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus