Kymppikassat

  • licence27

Tänään piti käydä katsastusessa ja katsomassa seuraavaa työmaata. Paluumatkalla juoksin sitten ainakin neljässä liikeessä etsimässä erotinta nettikaapelin ja lankapuhelimen väliin.

Erinäisten vaiheiden jälkeen osa oli viimein kädessäni ja koskapa katsastuksessa menee oma aikansa lähdin sit vielä kiertämään ostoskeskusta. En päässyt edes ensimmäiseen liikeeseen kun törmäsin kaverini vanhempiin ja siinä kerkesi jo hieman nälkä tulla ennen kuin pääsin sinne jäätelöaltaalle asti.

Kassalla ei tällä kertaa ollut edessä tupakkahyllyn tyhjentäjiä, mutta kyllä on automaatin liukuhihnassa vähän liikaa vauhtia kun heittää askeja lattialle asti jos ei satu joku isolla hihnalla oleva ostos osumaan väliin. Kassan käyttäjä oli ilmeisesti ollut grillaamassa tai saunomassa oikein urakalla, näytti näet kädessä olevan sellainen arpi että jos ei ollut ihan lapsuudesta asti peräisin niin on täytynyt aika kauan ottaa tukea johonkin todella kuumaan kuten uunin luukkuun, kiukaaseen, grilliin tai kuumaan kattilaan.

Kun sitten jäätelö oli syöty niin yritin soittaa josko auto olisi jo mennyt katsastuksesta läpi tai ei, mutta en saanut vastausta. Otin sitten uuden jäätelökierroksen ja jos mahdollista niin kassalle oli vaihtunut vieläkin kauniimpi kassa. Ei ainakaan kuulutettu että olisi vapaa tai että avautuisi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus