Lähtökuopat

  • licence27

Päivä alkoi huonosti nukutun yön jälkeen työkeikalla. Lunta ei onneksi ollut kertynyt edes sen vertaa että pikkuteille kannattaisi tehdä yhtään mitään.

Kello oli kuitenkin aamulla soimassa kahteenkin otteeseen ja sen toisen soiton perään pärisi myös puhelin. Sinänsä ihan hyvä että se soitto tuli siinä vaiheessa kun olin jo puhdistamassa autoa lumesta eikä silloin kun olin umpiunessa.

Olin siis eilen illalla sääennustetta katsoessani näpytellyt jo viestin valmiiksi että "näyttää olevan kolme täyttä kenttää, joten ilmoittakaa jos sieltä joku pois putoaa, menen yöksi töihin enkä voi sanoa varmaksi pääsenkö tulemaan" kun en siis yhtään tiennyt onko tiet aamulla ajettavassa kunnossa vai ei. Viesti jäi lähettämättä ja olin siis oletuksena menossa ihan vaan penkille istumaan.

Toisin kuitenkin kävi ja vaikka yhtään maalia tai syöttöä ei tullutkaan niin ketju taisi latoa +5 aika nopealla tahdilla ja saattoi jopa olla että se jäikin voimaan kuten kengät jäivät pukukoppiin. No tulipahan käytyä kaupassa ja sorvattua pari pientä osaa.

Jos sitä peliä joku sivusta seurasi niin ei mitään kauhean kaunista ollut, mutta kumpikin lopputulos oli aivan kenttätapahtumien mukainen. Hieman jäi harmittamaan kun jo vaihtopenkiltä asti ehti nähdä ja huutaa että voi ei kun oma pelaaja syötti johtoasemassa suoraan vastustajan mailan varteen ja sen jälkeisestä kahdesta sekunnista jo puolet soi pilli maalin eli tasoituksen merkiksi. Eli kauden todennäköisesti parhaasta pelista huolimatta peli kuitenkin ratkeaa hyvin herkästi. Onneksi se on vain peliä ja ainahan jää parantamisen varaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus