Lasketaanko kassa yhdessä

  • licence27

Näin sanoin edelläni mennyt mies ilmeisesti tahtoi iskeä ovensa myöhään auki pitävän kaupan kassaneidin noin 20 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Enkä yhtään ihmettele vaikka haluaisikin iskeä, koska olihan se sen kaupan ainoa nainen sillä hetkellä. Ehkä muutama näkyvä lävistys liikaa mun makuuni, mutta ei mitään varsinaisesti viehätysvoimaa vähentävää. Kaunis on kuitenkin kaunis vaikka joutuisi muutaman korvarenkaan väistämään matkalla suutelemaan kaulaa. Toiveajattelua...

Varsinainen ylläri osui kuitenkin kohdalla kun kävin pikapikaa syömässä ennen polttopuiden lastausta. Olin tilaukseni tehnyt, vienyt tarjottimen pöytään ja poistunut hetkeksi maustekierrokselle. Kun sitten pöytään pääsin niin minua vastapäätä istui oikein miellyttävän näköinen nuori nainen. En tiedä minkä ikäinen tai minkä niminen, mutta ei ollut kiinnittänyt huomiota tarjottimeeni.

Tässä tullaan kysymyksen äärelle: Olinko epäilyttävä henkilö vai epäilevä henkilö. Eli siis jos pöydässä on täysi muki tuoremehua ja koskemattomat ranskalaiset potut niin viittaako se että joku lapsukainen olisi tullut niitä ennen täyteen. Itse olisin havainut ainakin sen jonotusnumeron siinä tarjottimella.

Näin ollen minun epäilykseni on että se nainen halusi tulla samaan pöytään kanssani ja vieläpä nimenomaan minua vastapäätä. Voin olla väärässäkin, mutta kun sitten nainen hetken päästä kertoi olevansa menossa töihin siihen muutaman seinän päähän ja kaula-aukosta vilahti hieman työasua, tulin siihen tulokseen että sillä koulutuksella pitää erottaa se pöytä missä on jo asiakas.

Toki siinä on eroa miten ihmiset havainnoivat asioita. Voi olla että olen oikeasti "näkymätön" aina siihen hetkeen asti kunnes puhun jotakin.

Tänään ei muuten paljoa tullut tehdyksi- lavalla on pätkä hyllyä ja aivan jumalaton puu. Oli näet metsuri/keruuosaston koneesta kajahtanut hydrauliikka niiden jättiläisten parissa ja kaksi viimeistä puuta oli suht hyvin tukkinut oviaukon, eikä trukin vastapainolla paljon puita nostella vaikka oven olisikin saanut auki.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus