Latua

  • licence27

En muista koskaan matkustaneeni kymmeniä kilometrejä hiihtoladun ääreen. Toki joskus junalla olen Lappiin mennyt monta vuotta sitten, mutta laskettelu on eri juttu. Pitkä oli hiihtolenkki ainakin ajallisesti. Matkallisesti suuruusluokka oli 6,5 km tasoa ja kaverikin pysyi hyvin kyydissä, paitsi alamäissä. Ei halunnut suksiinsa pikaluistoa jota omiin suksiini sutaisin. Ei kuitenkaan mitään Fingerporilaista luistovoidetta.

Ketjut laitettu yhteen koneeseen ja neljältä aamulla työ kutsuu. Päivän parhaat naurut tuli hieman ennen hiihtoladulle lähtemistä. Johtaja itse soittaa vähän jälkeen neljän hädissään: "Ulosotto ei lähde päälle, eikä täältä löydy sen nimistä sulakettakaan mistään" johon vastasin:
"Hyvänen aika- se on ollut sinulla jo 12 vuotta. Sen sulakkeen kohdalla lukee PTO. Onkohan sinulla varmasti vaihdevipu asennossa 540?"

Seurasi syvä hiljaisuus, kaukainen kolahdus kun vipu osui kulissiin ja vaivautunutta muminaa kun vika oli jälleen kerran käyttäjässä. Puhelu päättyi ja pääsin nauramaan vapaasti. Ei ulosotto oikein voi pyöriä jos sen vaihteisto on vapaalla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus