Liikkumisen vapaus

  • licence27

Ajelin eilen reilut 300 kilometriä. Oli hyvää tietä, huonoa tietä, moottoritietä ja lopulta kärrypolkua. Keli on kitkarenkaiden keli ja jos uusia innovaatioita kaivataan niin oikeasti voisi olla hyvä siirtyä kolmeen rengassarjaan= nasta, kitka ja kesä. Kyllä otti päähän kun edessä oli silmän kantamattomiin vapaata tietä ja ilmeisesti jossain aika paljon lämpimämmässä paikassa syntynyt "Lewis Hamilton" ohititti taksimersulla nastarenkailla ja palasi sen verran lähelle eteen että nasta tuli tuulilasiin asti.

Onko se toinen tai kolmas kaista niin pyhä ettei siellä voisi viipyä sen muutaman sekunnin kauemmin, varsinkin silloin kun alla on nastarenkaat tai on märkä keli.

Uusiin autoihin pusketaan kaiken maailman varusteita, mutta missä ovat roiskeläpät nastoja torjumasta?

Hautausmaalla käyminen ei ole koskaan mitään kivaa. Kun kävin tuolla haudalla ekaa kertaa tiesin vain millä hautausmaalla sukuhauta on, mutta en riviä, ruutua, aluetta, käytävää tai minkä sisäänkäynnin läheltä lähteä etsimään. Nyt oli jo varsin pimeää, mutta otsalampun varassa löysin kynttilöineni sujuvasti perille saakka.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus