Lisää viljaa ja paskavettä

  • licence27

Tänään viljakuormat meni paljon sujuvammin. Ehdin jopa aamulla konditoriaan ja ennen puolta päivää helposti omiin hommiin.

Rakkaiden putkimiesten diagnoosi painumista oli ihan oikea, mutta tukkeutumisen syy oli joku aivan muu. Senkin jälkeen kun aaltoilevat kohdat oli kaivettu ylös oli tarkistusputkessa edelleen kaksi metriä liikkumatonta vettä vettä pystypatsaana.

Siitäkin huolimatta että 8 mm harjateräs meni putkea pitkin tarkistuskaivon läpi katkaistua putkea pitkin ja painumakohdat poistettuina yhä vaan 2 metriä vesipatsasta

No sitten lopulta harjateräkseen noin 50 mm lenkki päähän ja poraamalla sisään- yhä vaan sama juttu. Vasta kolmannella poisvedolla tapahtui jotakin ja paskavesi meni kaivantoon. Oliko kyseessä sitten syy vai seuraus, mutta joka tapauksessa putkien sisäällä oli jotain valkoista ja paljon. Jotain muuta kuin paskaa tai paperia. jos olisivat tarkistuskaivon löytäneet ja sieltä ronkanneet tukoksesta läpi olisi varmaan mennyt seuraavalla tarkistuskaivolle ongelmitta. On kaatoa, on painetta, mutta ei auta kun putkessa on vierasta ainetta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus