Lomake 62

  • licence27

Ikean lihapullia on kehuttu maukkaiksi ja edullisiksi. Ilmeisesti imagosyistä on jäänyt laittamatta tuoteselosteeseen teksti "saattaa sisältää hevosta" kuten sweitsiläiskebab sikaa. Onko Sweitsissä siis menossa ruokakäännytys...

Veroilmoitus- se on aina yhtä tuskaa. No tänä vuonna ei niin kamalaa, mutta muutama ihmeellisyys löytyi jälleen: Kun ohjelmassa on valmiiksi kohdat mihin laitetaan poistoluettelo niin sitten jos on muutakin kuin irtainta tarvii täyttää lomake 62. Laittaa siihen samat tiedot kuin lähes automaattisesti tulostuviin muihin lomakkeisiin + 50 €.

Toinen ihmeellisyys oli palkkakulujen esitysmuoto. Ennen on ollut nettosumma + sos ja enn omissa kohdissaan, mutta nyt täytyi syöttää bruttosummana. Melkein löisin vetoa kahden selvityspyynnön ja verotarkastuksen puolesta kun myös poistojen tekeminen tuntuu olevan edelleen nauhalaskimella tehtävää hommaa.

Mustekin tietysti loppui kesken verotulosteiden.

Korkotodistuksella olisi taas saanut pyyhkiä perseensä jos sellainen olisi sattunut tulemaan. Itse korkomenot on oikein mutta muut pankin perimät kulut pielessä kolmessa lomakkeessa neljästä.

Jotain plussaakin: Ensi kertaa oman käytön osuus kirjautui oikein.

2 kommenttia

Fantte

26.2.2013 22:57

Noi lomakkeet on ihan karseita. Joka vuosi kun vielä vähän muuttelevatkin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus