Lumisafarilla

  • licence27

Tällä kertaa ei tullut vastaan yhtään pakua tai rekkaa väärää kaistaa pitkin, eikä reilun seitsemän tunnin seikkailuun mahtunut pätkääkään moottoritietä, palanutta kytkintä, rikkoutunutta rengasta, pudonnutta takalaidan sylinteriä tai edes yhtään liftaria.

Liukasta oli ja lunta tuli vaakatasossa, joten oli aika vaikea sanoa milloin tie oli viimeksi aurattu. Jossain suunnilleen tunnin ajomatkan kohdalla tuntui että moottorin kierrokset ja etenemisnopeus eivät oikein kohtaa ja kun sitten nelivedon napsautti puolen kilometrin jälkeen päälle rauhoittui eteneminen jonkin verran.

Käkisalmen siltakin on nyt sitten tullut testattua. Vähän oli vielä epätasaista tiesulkupaikan kohdalla, mutta noin muuten remontti näytti onnistuneen hyvin.

Ennen matkaan lähtemistä piti vähän remontoida lumityökonetta. Sivurajoittimien korvakeet oli solmussa molemmin puolin ja kiinnityspulttien kiristäminen ei onnistunut edes metrin jatkovarrella.

Sunnuntaina oli vielä lumityötkin odottamassa. Ei lunta tietysti paljoa ollut, mutta koko ajan tulee lisää.

Päivän päätteeksi kävin kaivamassa sukset esiin ja avaamassa hiihtokauden. Se oli virhe. Väliin olisi pitänyt mahduttaa joko uusien suksien osto tai ainakin vanhojen voitelu. Taas mentiin niin hyvällä pidolla ettei paljon ollut tarvetta haarakäynnille.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus