Mafian tytöt ei tanssi

  • licence27

Takapajula alkaa muuttua suurkaupungiksi kun yökerhossa jossa on noin 36 asiakasta on 2 kilpailevaa huumekauppiasta. Takapajulavaiheessa ne vielä tekee yhteistyötä.

Huumekauppias voi siis olla myös nainen- tasa-arvo siis vallitsee. Sitä en sit tiedä onko pyramidin huipulla sir vai miss. En tosin mene valalle näkemästäni kun en tiedä mitä puuterihuoneessa tapahtui- ties vaikka olisivat rakastelleet. Niin rajua käytöksen muutosta lyhyessä ajassa ei tee alkoholi.

Yleensä viimeistään siinä vaiheessa on hyvä lähteä kotiin kun kanssa-asiakkaat alkaa A sammua, B tapella, C heittää pitkää sylkeä, puhua norjaa ja/tai laskea alleen. Nyt kuitenkin yökerhon kaunein nainen oli se joka jo hetkeä ennen kuin pääsin edes ovelle oli leuka omassa oksennuksessa nenäliinan tarpeessa. Onneksi satuin olemaan lähellä ja vaikkei talouspaperi mitään hohdokasta olekaan niin sen voimin kaunis nainen sai itsensä sen verran siistiin kuntoon että pääsi jatkamaan juontiharjoituksia.

Eikä siinä kaikki tältä viikolta. Nyt jo virkavaltakin alkaa lehdessä kysellä kuka rakastaa ja suojelee pientä bensaa valelevaa murhapolttajaa. Liekit on tähän saakka saatu sammumaan suht pienillä tappioilla, mutta näköjään on niin pahojen ongelmien kourissa että ei lopeta tuhopolttoja ennen kuin saadaan kiinni ja tuomittua + toimitettua hoitoon.

Se huono puoli tässä eteen tulee et seuraava bensakannun kanssa metsään tai metsästä ajeleva saattaa saada takarenkaaseensa hauleja. Poliisilla ei riitä resursseja kuin laskea montako paloa on vuoden sisällä ollut. Sitäpaitsi jos tekijä on jälkiä jättänyt niin palokunta ja uteliaat naapurit sotkevat ne tehokkaasti koska ei sammuteta helikopterilla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus