Maisemakierros ja lantahan siellä haisee

  • licence27

Kummallisia ihmisiä kun muuttavat maalle ja sitten niinä muutamana päivänä kun lantaa levitellään nyrpistellään naamaa ja pidetään polkupyöräillessä kiinni nenästä.

Pahemminkin voisi olla. Esimerkiksi ostaa mökki jonka viereiseltä tontilta louhitaan muutamia tuhansia kuutiometrejä kalliota- ihan vaan siksi että mökiltä näkisi järvelle myös alakerran ikkunoista ja ettei tarvitsi katsella saunan seinää.

Varmasti siitä tulee valmiina oikein upea ja saa naapurit vihreiksi kateudesta kun voi vaikka tankilla ajaa taloa ympäri pelkäämättä että pihan kantavuus loppuu, mutta tekovaiheessa näyttää hurjalta.

Toisaalta kauhealta näyttää kotopihallakin kun on pari isoa koivua nurin. Vielä saisi kaataa neljä tai viisi lisää.

Taas iltapäivän aluksi hämmästelin kotimaista "laatutyötä". Kun edellisen kerran vaihdoin kaverin kanssa renkaita varoittelin rengasliikkeessä vaihdattamisesta. Nyt yksi pultti pyöri auki ilman työkaluja ja muuten puolet oli niin kireällä ettei auton omistajalla ollut toivoakaan aukoa niitä auton omalla työkalulla. Renkaanvaihto on niin helppo ja yksinkertainen homma että siitä selviää (alle) murrosikäinen lapsikin kun opetetaan. Kuitenkin tuo oli kevään toinen ajoneuvo josta näki kokeilemattakin ettei kaikki pultit ole oikeassa kireydessä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus