Marianne vai Lontoon Rae

  • licence27

Tästä päivästä ei jää paljoa kerrottavaa. Mitä nyt ihmettelin peltikuormaa tehdessäni kuinka samaa laatua oli kahta pituutta ja kummatkin siis vääriä. Toiset liian pitkiä, toiset liian lyhyitä, mutta ei kuitenkaan niin paljoa eroa että ylijäämäpätkillä saisin jatkettua kaikki liian lyhyet.

kaikkein eniten kuitenkin ihmettelin neljää levyä jotka olivat väärää profiilia, väärää väriä ja vieläpä epäkäytännöllistä pituutta. Mariannen värit katossa- siis valkoinen aluskate ja punaiset pellit kunnes kaikki 8 ehkä valkoista nurkkapeltiä ja viitiesen muuta väriä pääsee oikeille paikoilleen.

Tämän päivän kelistä tulee ihan mieleen talvinen turku. Siis se ettei ole lunta, tuulee aavalta ja pakkasen purevuus on jäätävästä tihkusta johtuen keskiverto pakastimen luokkaa.

Kaipaanko siis Turkuun- no sama asian ajaa kun menee kökkityömaalle sillä erotuksella että Turussa on paljon kauniita naisia kun taas mökkityömaan suunnasta ei.

Turkuun ehkä ajaisi nopeammin ,mutta en pidä kovin todennäköisenä että sieltä löytyisi lämmintä yösijaa ja oma auto ei majoittumiseen oikein sovellu- tai ehkä soveltuisi jos poistaisi pelkääjän penkin kun ei sillä kukaan istu paluumatkalla kuitenkaan.

Toisaalta taas kesällä kerran kun sitä vähiten odotin sillä samaisella pelkääjän paikalla oli tyhjää, mutta syystä jota en koskaan selville saa takapenkillä istui melkein mensalainen kohti Lahtea ja paluumatkalla jouduin ensimmäistä kertaa sinkkuelämässäni kieltätymään kauniin naisen tarjomasta lähemmästä kanssakäymisestä.

Tuo taas ponnahti mieleen kun digiboxi tallentaa ihan mitä sattuu. Viime yönä tallenteen nimi oli villit kuviot, mutta sen alta pajastui toista tuntia seksitutkimusta jossa oikeastaan ainoa uusi asia oli maissihiutaleiden oletettu vaikutus halukkuutta vähentävänä ruokana:)... Niin ja se 0,8 sekunnin rytmi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus