Matkapuhelin vai matka ilman puhelinta

  • licence27

Olen ennenkin kirjoittanut siitä kuinka matkapuhelin on muuttanut elämää ja näköjään myös ihmisiä. Jos siis matkapuhelin on ihmiselle tärkeämpi kuin parisuhde tai työ niin missä on vika?

Onhan se tietysti kätevää että voi kesken juhlien tarkistaa urheilutulokset, sään tai julkkisjuorut, mutta mitä merkitystä noilla asioilla oikeasti on matkapuhelimen käyttäjälle itselleen sillä hetkellä. Mielestäni ei yhtään,mitään sellaista mitä ei voisi tarkistaa vasta juhlien jälkeen.

Mistä sitten johtuu että matkapuhelimesta on noin 18 vuoden aikana tullut niin tärkeä? Eikö toisista ihmisistä enää välitetä oikeasti vaan pelkästään puhelimen välityksellä. Eikö työntekoa enää arvosteta?

Jos matkapuhelinten kaikki käyttö olisi maksutonta ja puhelimet ilmaisia niin milloin iskisi kyllästyminen ja palattaisiin aikaan kun liikenteessä, koulussa, töissä, kadulla ja kuppiloissa ei räplättäisi puhelinta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus