Mikä minä olen teitä neuvomaan

  • licence27

Posti toi karhukirjeen. Taas hyvä esimerkki siitä kuinka ATK helpottaa ihmisten elämää tai sitten ei. Ei helpottanut, koska ko lasku oli maksettu jo reilut kolme kuukautta sitten, samana päivänä lähetetty viesti ettei palvelu niiltä osin toiminut ja käytetty edellisen laskun viitenumeroa, olin ollut asiasta yhteydessä ko paikkaan jo kaksi kuukautta sitten puhelimitse ja maksanut itse asiassa niin paljon että ko firma olisi halunnut jo palauttaa ylimääräisen summan, vaan kun järjestelmä väittää edelleekin ettei laskua ole maksettu. Vaan kun järjestelmä on niin automaattinen ettei se tee virheitä ja näköjään tehty niin aukottomaksi että sinä päivänä kun järjestelmä on nurin ei näköjään kannata yrittää maksaa laskua ajallaan.

No koska nyt maailma on kuitenkin pieni niin heitän tästä ilmaan ajatuksen että edellisellä kertaa siellä puhelimen päässä ollut kaunisääninen nainen on ainoa sen nimen kantaja Suomessa. Jos näin on niin ennen edellisen sähköpostijärjestelmän kaatumista tai mahdollisesti vieläkin aikaisemmin olen törmännyt samaan nimeen.

Jos vielä enemmän jossittelen niin kyseinen nainen on kotoisin jostakin tästä lähimmän sadan kilometrin säteeltä. Oli tai ei niin tänään puhelimessa oli toinen nainen joka kertoi kuka minuun oli ollut yhteydessä- ja että se ilmeisesti nuorempi nainen on yhtä kaunis kuin äänensä. Samoin että puheluni olisi ohjattu hänelle jollei olisi ollut lomalla.

Oliko kyseessä sitten naisen taktinen veto vai oliko järjestelmään jäänyt kummittelemaan väärä tieto.

Vuorokausi vaihtui perjantaiksi. On lavalla tyhjää, mutta voi taas sanoa kuinka turhauttavaa on kolmatta päivää korjata lainassa olleen perävaunun vikoja. Kumma ettei edes polttimoita ole saanut vaihdetuksi, puhumattakaan että olisi vaihtanut edes sen särkyneen umpion. Aika tampion lailla on täytynyt ajaa että jopa rungon päällä suojassa ollut jakorasia oli neljässä osassa, eikä siihen sitten auttanut muu kuin vaihtaa koko johtosarja ja uusia takavalot.

Ei siis yhtään ehjää alalaitaa. Kehtasi vielä väittää että olin itse särkenyt yhden tielle pudonneen lavalukon- en ollut kun se laita mihin se kuului oli kannettu palautuspaikkaan liinojen varassa etukuormaimella. Ei tarvi enää sille kaverille perävaunua lainata kun ei näköjään ole mitään kunnioitusta toisten omaisuutta kohtaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus