Mitä ihmiset tekevät

  • licence27

Valokuvamuisti toimi kesken kymppiuutisten. Kirjasta näkyi vain välähdys jossa oli selkeä piirros pistokaivurista. Tunnistin heti kirjan nimeltä "Mitä ihmiset tekevät", koska olen lukenut sen monta kertaa kokolailla pian opittuani lukemaan.

Mitä ihmiset tekevät sarjan tämänpäiväisessä osassa yritettiin tehdä muusikolle kotiin salaojia. Kaivuu meni kivistä huolimatta ihan OK, mutta kun suunnittelija saatiin paikalle niin jo rupesi ongelmia löytymään.

Perusvika rakennuksessa on anturoiden puute, sen jatkeena alimman kerroksen matala huonekorkeus muutama vuosikymmen asumista vähillä remonteilla. Moni kakku päältä kaunis- niin tuokin talo uutuutta hohtavine ulkoverhoiluineen ja kiiltävine vesikouruineen.

Pienempinä pulmina salaojien puuttuminen- no se pulma on pieni, koska osia on ja minä saan varmaan huomenna puoli kierrosta salaojien osalta valmiiksi. Vesijohtoputki rautaa, sulku jumissa ja viemäri talossa hieman liian ylhäällä tai talo kokonaisuudessaan liian alhaalla.

Jos tuonkin talon tekijä olisi aikoinaan lukenut kirjan "Mitä ihmiset tekevät" niin kellarikerrokseen ei olisi koskaan mennyt vettä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus