Mitä outoa tapahtuu seuraavaksi

  • licence27

Päivän päätteeksi kaupassa kokolailla kolme minuuttia ennen kuin se sulkeutui. Kassalta lähtiessäni ajattelin että pitäisikö ostaa lakua tai kenties jotain muuta karkkia.

En kuitenkaan vaivautunut uudelle kierrokselle vaan kävelin kaikessa rauhassa autoa kohti. Matkalla huomasin että maassa on roska kokolailla autoni vieressä. Piti vain potkaista se syrjään, mutta yllätykekseni se olikin avamaton täytelakritsi ja vieläpä yhtälempimakuani.

Nyt jossain lähialueen kodissa varmaan joku jäi ilman sunnuntaiherkkuaan, mutta aika mahdotonta sitä olis ollut enää kaupan sulkeuduttua edes palauttaa kassalle odottamaan oikeaa omistajaa+ asfaltilla lojuneena sitä tuskin olisi enää myyty, vaikka pakkaus olikin ehjä.

Edellisellä kerralla samassa kaupassa hyllyistä putosi omia aikojaan kaksi paria tuotetta, joten joko piilokameran parhaita nauretaan taas tai seuraavalla kerralla täytyy kysyä tapahtuuko siellä outoja asioita muillekin kuin minulle.

Päivä meni yllättävän nopeasti, ruoka oli loistavaa ja ihmettelen kuinka niillä sapuskoilla sekä mies että lapset ovat olleet niin solakoita. Jauhelihakastike oli juuri sopivan mausteista ja tuntui että sitä olisi voinut syödä vaikka koko pannullisen.

Pitkä päivä, mutta päivän aikana saatiin toinen pohja avattua, maadoitettua ja vedettyä vesijohto anturalinjojen sisäpuolelle. Huomenna sitten jatketaan harjoituksia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus