Mukamas viskillä maustettu tee

  • licence27

Olen juomapuolella varsin huono asiakas lähes jokaiselle ravintolalle. Jopa niin huono että kolmella edellisellä kerralla olen joko syönyt tai juonut ilmaiseksi. Grillillä käyntiä ei lasketa.

Tänään osuin työmaalle hyvään aikaan, eli ruoka-aikaan. Oli hyvää lohikiusausta ja sain pian tehtyä voitavani. Sitten istahdin hetkeksi aikaa tuijottamaan formuloita ja totesin jo puolitoista kierrosta ennen selostajaa että Lotus ei maaliin kestä ja varmaankin jäähdytyskanava tukossa. Arvelin että olisi jotain sadekeliin liittyvää, mutta näköjään saimme tänään Sari Multalalle seuraajan muovinpalasen päättäessä menestyksekkään piste- ja maaliintuloputken. Ainakin niin jostain kuulin että visiirin suojamuovi aiheutti jarrun ylikuumenemisen. Todennäköisyys osua suojamuovilla siihen pieneen jäähdytyskanavaan ja saada se jäämään sinne on varmaan pienempi kuin Felipe Massan onnettomuudessa saada kypärään osuma edellä ajavan auton jousesta/jousituksen osasta. Vai oliko sittenkin kyseessä sabotaasi...

Ei jaksanut katsoa loppuun asti ja kannatti palata työmaalle eksoottisen teekokoelman ja uunituoreen mustikkapiirakan äärelle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus