Mustaa valkoisella

  • licence27

Kuuntelin taas puolella korvalla kuinka ihminen laski ääneen järvessä olevan veden määrää- en tosin ymmärrä miksi. Sen perään hän sitten puhui huijauslaskutehtailusta ja siitä kuinka niistä ei pääse eroon. Sen perään oli henkevä keskustelu siitä miten simpukka päätyy keskellä metsää olevaan uittolampeen ja miten simpukka lisääntyy.

Kiitos tunnontarkan ja erittäin hyvän biologian opettajan osasin sanoa että toukista ja jos sinne lampeen on joku tuonut elävän kalan mukana vettä niin siinä on voinut tulla mukana vaikka mitä eläimiä. Tarkistin asian vielä tietosanakirjasta ja sen mukaan toukkavaiheita on kaksi, joista jälkimmäinen menee pohjaan ja muuttuu simpukaksi. Yllättävää oli että järvestä voisi tulla vastaan jopa 20 cm simpukka- montakohan vuotta moinen mahtaa kasvaa ja onko se syötävää?

Minä sitten muistutin että kannattaa vähän katsoa mihin paperiin nimensä laittaa, koska kaunopuheista huolimatta se eroon pääseminen näyttä käyvän aika kalliiksi.

Josta taas aasinsiltana puhelimeen: Montakohan puhelua suomalaiselle tulee keskimäärin yhden päivän aikana. Tänään oli taas sellaista hommaa ettei puhelimella tehnyt yhtään mitään kun se ei olisi kuulunut kautaa, eikä lähellä pysynyt ehjänä. Kun sitten viimein kivimies oli kiilalla halkaissut loppuun ekan teräjumin, ja routapiikillä toisen ja pääsin rikkoja purkamasta oli puheluita tullut useampia.

Yksi oleellinen puhelu jäi vastaamatta, enkä pysty sanomaan mitä muuta kuin en tiedä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus