Nico Rosberg lopettaa F1-uransa - pommi vai ankka

  • licence27

Hieman hämmentyneenä luin formulauutisia. En nyt ihan itkemään ruvennut, mutta ensimmäisenä mietin kuka ja miksi on hakkeroinut kyseisen kuskin tietokoneen ja levittää perättömiä uutisia.

Sitten taas toisaalta mietin että varmaan itse tekisin samoin. Elämä hymyilee ja sillä saralla ei ole enää mitään saavutettavaa.

Lisäksi kun on ajanut saman tallikaverin kanssa tarpeeksi kauan ja tietää mitä paskaa on taas siltä suunnalta odotettavissa on parempi etsiä uusia haasteita.

Mutta mitä sitten tapahtuu kuskimarkkinoilla jos tämä Hamiltonin fanien kirjoittamalta huijaukselta kuulostava uutinen onkin totta. Mistä löytyy Heikki Kovalainen tai Felipe Massa joka suostuu ajamaan sen 0,05 sekuntia kierrokselta hitaammin ja päästämään perässään radioon avautuvan tallikaverinsa edelleeen?

Nopein vapaa mies voisi olla Mark Webber, Gutieres, Petrov tai Jenson Button, Kamui Kobayashi, Paul di Resta, Pastor Maldonado.

Sopimuksellisista kuljettajista Räikkönen, Vettel, Bottas, Verstappen, Alonso ja itse asiassa kaikki muutkin kympin kärjestä varmaan haluaisivat istahtaa sarjan nopeimpaan autoon. Tosin kukaan ei tiedä mikä auto on nopein ensi kaudella. Vahva veikkaus menee Red Bullin suuntaan, Ferrarrin olisi aika herätä. Todellisuudessa korttipakka on levällään

Pidempään lajia seuraneet voivat mielessään laskea montako mestaruutta Mika Häkkisellä ja Kimi Räikköselle jo voisi olla jos muina kuin mestaruuskausina tallin toisessa autossa olisi istunut Felipe Massa, tai Rubens Gonçalves Barrichello.

Joista kumpaakin itse asiassa arvostan kuljettajana enemmän kuin muuatta lasketteluonnettomuudessa loukkaantunutta saksalaista.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus