Nopalla

  • licence27

Turhan tai kaksinkertaisen työn tekeminen vituttaa.

Olin ilmeisesti liian tehokas. Vaihtoehtoisesti rakentajalta on jäänyt yksi oleellinen tekotapa opiskelematta. Jos maa kovaa, kuivaa ja mäen päällä niin miksi kaivaa anturoita syvälle jo ennestään routimattomaksi tiedettyyn moreeniin. Riittääkö syyksi se ettei rakentajalla ole kokemusta reunavahvistetulle laatalle rakentamisesta.

Muutetaan sit suunnitelmia kun kapilaarikatkokerros on paikallaan. Tällä menolla täytyy tilata seuraavaksi poravaunu ja alkaa miettimään suuremman koneen tuomista tontille nyt kun salaojat on paikallaan. Toivottavasti lattiakorko sentään säilyy tai tulee alan vaihto ja laattaperustus. Kaikki rakennukset eivät ole kerrostaloja.

Kiusankappalekivestä tehty päätelmä oli aivan oikea. Rikkonaista punertavaa kiveä johon olisi varmaan voinut laittaa reilulla kädellä rikotuskonetta.

Lehdillä taitaa mennä aika huonosti. Kuulin vaan että paikallinen sanomalehti tarjoaa kolmen kuukauden ilmaisia lahjatilauksia. Tiimarikin haettiin konkurssiin, joten ilmeisesti ihmiset eivät askartele tarpeeksi tai kodit ja marketit on jo niin krääsää täynnä ettei sen alan erikoiskauppaa tarvita.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus