Opetustarkoituksessa

  • licence27

Sitä saa mitä tilaa- vai saako?

Tänään nauratti. Nauratti siinä vaiheessa kun toisen kerran peräjälkeen saman ketjun tiskin takana oli aivan uunituore harjoittelija. Tämänpäiväinen oli tietysti ketjun tyyliin nuori ja kaunis, mutta myös pallo hukassa.

Tilaukseni oli yksiselitteinen- kaksi isoa pekoniateriaa Fantoilla, kaksi majoneesia ja yksi iso kampanja-ateria appelsiinituoremehulla.

Laskusssa oli kaikki muuten oikein, mutta kolmas ateria oli väärää kokoa.

Minä otin sitten tilauksen pakattuna tyytyväisenä vastaan ja menin sitten sitten kunnan rajasta yli seuraavaan kylään.

Siellä sitten avasin paketin ja totesin että kovin on mustaa Fantaa ja vielä oikein kaksin kappalein ja isoissa astioissa. Tuoremehu oli oikein, mutta laskusta poiketen sentään iso kuten myös ranskalaisetkin.

Ei oikein tiennyt itkeäkö vai nauraa, koska ne kaksi muuta eivät sitä kolaa olleet tekstiviestillä tilanneet. Lopputuloksena kukaan kolmesta ei saanut sitä mitä tilaisi, koska mun tuoremehuni korvasi toisen fantan, toinen fantan tilannut joi pitkin hampain puolet kolasta ja minä sit sen mitä jäi jäljelle.

Tarinan opetus on se mikä on kerrottu "Tappava ase" elokuvassa , en muista mikä numero- matkapuhelimilla ja noutoruualla kusetetaan. Täytyisi AINA tarkistaa mitä sinne kyytiin on pakattu.

En uskaltanut peltipakettia raottaa, koska tällä menolla sieltä löytyvät kaikki sateenkaaren värit tilattujen sijasta. Vaikkei sillä vessan katossa mitään väliä olekaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus