Orapihlajan viimeinen erotus

  • licence27

On hurja ero liikenteessä klo 17 ja 0100 moottoritiellä. Se mikä ei muutu on ajamisen vaikeus. Oli toki itselläkin eilen havainnointivirhe Tampereella- vihreä nuoli suoraan ja punainen muille ja pieni epävarmuus olinko kääntymässä vai ei. Äkkiä pois tieltä ja "kartta käteen".

Ajoin siis takaa sitä että oli sit päivä tai yö niin moottoritiellä tuli vastaan: 5 kävelijää, valottomia, vilkuttomia siis muitakin kuin saksassa tehtyjä joihin vilkut saa lisävarusteena ja polttimot on niin kalliita ja viikset niin hankalat ettei niitä voi käyttää. Rekat vielä menee, mutta miksi mennä hyvällä autolla moottoritietä 80 kilsaa tunnissa kun rinnalla on vanha tie jossa voisi ajaa ihan samalla nopeudella. Jos on perävaunu perässä niin rajoitusten mukaan moottoritie ei säästä ajassa yhtään.

Pihkaa oli tullut- Sen siitä saa kun auttaa naista. Jos nainen osaa ajaa autoa ja myös peruuttaa perävaunun kanssa niin toivottavaa olisi että opettelisi myös parkkeeraamaan.

3 x pesu vahvan liuottimen kanssa vähän auttoi, mutta näyttää vahvasti siltä että pihkassa on sekä mies että auto. Auto tällä hetkellä vähempi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus