Pajalla viimeinkin

  • licence27

Jos joskus on kauniit maisemat niin oli eilen ja on varmaan huomennakin. Näin on siitäkin huolimatta ettei koirien ja hevosten yh ole kaunistamassa maalaismaisemia.

Tänään piti tehdä vähän kaikkea pientä- Pizzat oli pieniä, koipireidet pieneni uunissa pizzojen perään ja harmitti kun ei ollut tomaattimurskaa tai tuoreita tomaatteja.

Ruokaa siis oli ja sitten pääsi taas magin ääreen. Mag koska ei ole puhdasta argonia. Varmaan jostain 10-15 vuoden takaa asti oli hyllyn takana ollut pystyssä trukkihyllyn osia. Ainakin kolmeen otteeseen sen jälkeen on vastaavia ostettu vaan ei koskaan saman sarjan päätyjä. Näin ollen jäljellä oli neljä matalaa tolppaa ja kuusi kannatinpalkkia joilla ei tehnyt yhtään mitään. Vanha kulmuri lauloi ja lanka paloi. Näin nekin osat on hyödynnetty, mutta kun syvyydeksi jäi noin 45 cm niin ei se enää mikään trukkihylly ole.

Olen jo kolmeen otteeseen kysynyt työmaalta tarviiko huomenna ottaa kärry mukaan vai ei, mutta ei ole vastausta tullut vieläkään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus