Pajapäivä

  • licence27

Ladulla oli hiljaista ja vaihteleva valaistus 6,5 km matkalla. Nyt yksi viime lenkillä valaistuista paikoista oli tänään pimeänä ja vieläpä varsin pitkältä matkalta. Ei oikeastaan haittasi vaikka koko latu olisi pimeänä, mutta tuo vaihteleva valaistus on perseestä.

Joku insinöörikäivärä oli saanut päähänsä tehdä kauhan pohjaan mutkan. Samoin kiinnityskorvakkeiden alapuolella oli tissit. Ehkä niiden tarkoituksena oli pitää korvake välyksettömänä, mutta nyt kun sekin siirtyi Vila-ajasta Euroaikaan niin tissejä piti siloitella kulmahiomakoneella.

Pohjan mutka teetti lisätöitä ainakin parin tunnin edestä. Suoraan pintaan uusien kiinnityspalojen laitto olisi mennytkin ihan rutiinilla, mutta alakorvake ei minkään 8 mm suoran lattaraudan varassa kestä kun sitä reilun seitsemän tonnin koneella kasaa vasten työnnetään.

Nyt tarvis vielä jostain paikallistaa kumminkin päin kytkettävä GJ 500 adabteri niin pääsis saattamaan pajahommat hetkeksi aikaa valmiiksi. Jos sitä ei löydy niin joutuu pian tekemään itse vaikkei yhtään kiinnostaisi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus