Pakkaspäivän ratoksi

  • licence27

Tänään olisi voinut mennä paremminkin. Maasturin käsijarruvipu ei liikkunut mihinkään eli vaijeri jäässä. Samoin oli myös sen järki joka kävi muutaman polttopuun vuoksi repimässä suurimman ja uusimman traktorin todella kylmän yön jäljiltä käyntiin, eikä voinut A ilmoittaa siitä etukäteen B vastata puhelimeen. Näin oli siis laitettava vielä toinenkin kone käyntiin ihan vaan yhden haarukkanoston vuoksi. No se oli tunnin roikassa.

Mutta sitten näitä päivän idiotismeja eli jos lohkolämmittimen johto on hukassa ja tarvii lainata naapurin konetta niin missä sosialismissa se tehdään tällä kelillä lupaa kyselemättä. Mun omat hommani jäi tänään pahasti kesken kun ei se puupää vastannut puhelimeen, eikä kuunnellut neuvoja.

Tuli sitten vielä päivän päätteeksi ketjut etukuormaimessa roikkuen palauttamaan kotiin, ei osannut tankata tankkiin ja väitti että on varpaat jäässä- no ainahan ne on jäässä jos seisoo pakkessa kylmällä maalla. Sitten vielä ottaa lattiapuhaltimen pois päältä koneen ohjaamossa niin varmasti saa jalat kylmää.

Nyt on kuitenkin 1 päätykolmio pihalla ja 2. kolmio tekeillä hissuksiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus