Paskaa, öljyä ja liian vähän jauhoja

  • licence27

Päivän päähuoli oli saada luiskakauhan hydrauliikka toimintaan. Ongelmana vaan se kun en vieläkään oikein ymmärrä miten ja miksi se on rakennettu.

Ei tietenkään 1/1, mutta monin paikoin korealainen kone on tietyn japanilaismerkin kopio. Ainakin tällä markkina-alueelle tuoduissa koneissa on vähintään yksitoiminen lisälaiteventtiili.

Kuitenkaan varaosakirja ei tunne kuin pedaaliohjatun kaksitoimisen lisähydrauliikan ja yksitoimisen vasarahydrauliikan nappiohjauksella.

Näin ollen ei ollut mitään kuvaa tai kaaviota mistä olisi voinut päätellä mikä on oikea venttiili ja mitkä ovat sen toiminnot.

En siis edelleenkään tiedä onko siinä pääpiirteittäin 2/3 venttiili jolla normaalisti aktivoidaan vasaraventtiili ja sen perässä 2/4 venttiili jolla ohjataan öljy joko vasarointipuolelle pääkaraa tai sen vastakkaiselle puolelle. Edellisessä koneessa oli päälohkon ulkopuolella pedaaliohjattu 3/4 venttiili luiska/kourakäyttöä varten ja vasaralle painonappi.

Meinasin että ensi vuonna perunat kasvavat kunnolla. Ehkä olisi ollut fiksumpi ratkaisu ajaa kaksi kuormaa turvetta jo kauan sitten kasvimaalle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus