Pelastus

  • licence27

Tuskien tie- no ei mitään ristin kantamista, mutta soraa, kiviä, putkea eristettä. Imatran voimaa yläpuolella ja pohjavettä valtomenaan alapuolella.

Päivän olisi toki voinut viettää paremminkin, puhumattakaan puolikkaasta elokuvasta illalla. Onneksi sen puolivälin jälkeen soi puhelin, mutta en ihan ehtinyt vastaamaan.

Kaunis nainen oli pulassa- pahemmassa kuin tiesikään olevansa. Oli siis kumi puhjennut. Täytyy tunnustaa että sen kanssa jos pääsisi peuhaamaan joku muu kuin aitatolppa pystyssä niin olisi aika upeaa.

Tällä kertaa oli tosin vain KIA:n takakumi ja onneksi just sellaisella hetkellä että olin kotona. Niin siis riensin valkoisella lainaratsulla pelastamaan prinsessaa jonka autossa ei ollut A tunkkia B sopivaa rengasavainta. Onnenksi luotettavassa vanhassa 312 tkm tietä nähneessä Toyotassa seurasi mukana tunkki. Tunkin veivi jatkovarsineen ei ollut omalla paikallaan ja sen haku kesti aivan turhan kauan.

Onnellisesti kuitenkin saatiin ehjä alle ja pääsi kotiin

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus