Penkkiurheilijan paratiisi vai painajainen

  • licence27

Jokerit- meni lehtitietojen mukaan halvalla kaupaksi. Ei tosin kuulostanut valmentaja kovin innostuneelta. Kausi kun päättyi tänään, vaikka tavoitteena kaiketi oli siirtyä parempaan sarjaan kotoisen liigan hallitsevana mestarina.

Tanja Poutiainen- jolla on takana paljon ja elämä edessä. Varmasti moni mies haluaisi juuri tuollaisen emännän itselleen, vaikka ei olisi voittanut kristallipalloja.

Kaisa Mäkäräinen on ollut hyvässä vireessä ja ilmeisesti kovaa vauhtia menossa kohti kristallipallon poimimista. Olisiko siinä kristallipallossa jo näkyvissä myös näiden kahden huippunaisen häitä...

En vetoa lyönyt, mutta olin vanhana Keken fanina nuoremman Rosbergin voiton kannalla, mutta mistään kristallipallosta en olisi laittanut Red Bullin 2. kuljettajaa 2.palkintokorokkeelle ja tulokaskuskia kolmospaikalle, puhumattakaan kakkosen hylkäämisestä ja Jenson Buttonista tallikaverinsa taakse kolmospaikalle.

Nuo ovat vielä pieniä yllätyksiä verrattuna ainoan maaliin saakka ajaneen Williams auton menoon. Että lähtöruuturangaistuksesta ja seinään ajamisesta huolimatta pääsee maaliin ja ohittaa kai peräti 20 kertaa. Vauhti olisi ilman noita murheita todennäköisesti riittänyt sijoille 2-5 ihan ajamalla ilman muiden keskeytyksiä. Siihen kun vielä lisätään tilastojen valossa kakkoskuskien kuningas toiseen autoon niin voidaan odotella hyviä sijoituksia myös jatkossa.

Ville Peltonen- ura uskomaton ja edelleen kultakypärä päässä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus