Pizza maistuu hyvältä, mutta miksi

  • licence27

Jauhelihassa ei ollut enää montaa käyttöpäivää jäljellä, joten pistin pizzaa tekoon. Nyt 3/4 palasista on jo pakastimessa, mutta siinä jossain kolmannen palasen tienoilla alkoi tuntua että tätähän söisi lähestulkoon loputtomasti vaikka pohjan päällä oli vain tomaattimurskaa, ananaspaloja, ruskistettua jauhelihaa ja luonnollisesti juustoraastetta.

En edes suolaa lisännut jauhelihan joukkoon ja varmaan jos olisi ollut paremman pannun käyttövuoro niin en olisi laittanut rapsiöljyä ruskistusvaiheessa. Onko taika oikeassa paistoajassa, lämpötilassa vai jossain muussa?

Pizzanhan saa myös helposti pilattua jos sitä ei paista tarpeeksi ja varsinkin silloin jos paistaa liikaa.

Mitä taas tulee jo pakastimessa olleeseen kiinalaiseen noutoruokaan pizzan kanssa samalla lautasella tai toiseen erään mikrokoisia porkkanoita, punajuuria ja pikkurillin pään kokoisia perunoita- en tiedä montako kauppaa tarvis kiertää että saisi vastaavat raaka-aineet. Voi olla ettei onnistuisi ylipäätään ja millainen mahtaisi olla kilohinta porkkanalle jonka suurin halkaisija on 4 mm tai 20 mm koon perunalle?

Suomessa on kuulemma satanut kohta joka päivä kahden kuukauden ajan- siis melkein kuin sademetsässä, mutta on vaan varsin viileää ja järvivedet tyyliin 3-5 lämpöastetta keskiarvojen alapuolella.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus