Polttopuita ja onttoja seiniä

  • licence27

Aamulla purin eiliset kuormat. Ei tullut alas kippaamalla ja tarkoitti sitä että kasasta tuli kymmenen metrin tiesulku. Sitä sit raivasin trukkipiikeillä että pääsin yhdistelmän kanssa kotiin.

Kotona rasvasin, tankkasin ja laitoin luiskakauhan kiinni ja katsoin öljyt. Siitä sit hydrostaatti ulvoen töihin ja vain yhden sorakuorman tähden.

Asiakas siinä sit uhosi kuinka nopeasti teke valumuotin, mutta eipäs mennytkään auttamatta kasaan. Oli hyvä idea kiinnittää muotti erkkeriin naulapropuilla, mutta pora surahtikin molemmilla nurkilla onttoon harkkoon.

Seinän sisälle on siis onnistuttu valamaan ilmaa nurkkiin. Ylemmissä ja alemmissa kerroksissa betonia on, mutta juuri se kohta mihin piti kiinnittää oli tyhjää täynnä.

Ilmeisesti siinä kohtaa valua ei ole raudoituksen takia päässyt vibralla syvemmälle ja betoni on muodostanut holvin. Pysyy kasassa toki noinkin, mutta rakennusvirheeksi tuo todettiin yksissä tuumiin. Minähän en ole ollut sitä latomassa, enkä valamassa mut jo oma olisi niin kyllä ottaisi päähän kun vasaralla koputellessa useammasta harkosta kuukui vain ontto kolahdus

Raudoite + kulma kun on niin ahdas sokkelo ettei vibra varmaan mahdu menemään tai vibra blokkaa sen kolon mistä betonin pitäisi mennä alas asti.

Toivottavasti bunkkerityömaalla on seinät täyttä betonia, muuten maan paine kaataa koko paskan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus