Pommi vai ei

  • licence27

On hetkiä jolloin haluaisi olla jossain muualla. Kertaalleen olen ollut teltanpystytyspuuhissa ja siinä vähän ennen maahan ankkurointia todennut että maasta sojottaa kranaatin pyrstö. Samoin kertaalleen joku pikkupoika isänsä kanssa kiikutti eteeni kranaatin.

Tänään sitten maasta paljastui valurautaosa ja jos oikein arvaan niin sen alkuperämaa on Neuvostoliitto ja se on tuotu perille lentokoneella. Todennäköisesti sen alkuperäinen kohde on ollut noin kymmenen kilometrin päässä, siellä se on räjähtänyt osittain ja sieltä se on kaivettu esiin ja tuotu tietä tehdessä osoitteeseen x. Tokihan se voi olla joku muukin koneen osa.

Tokihan kolmeen otteeseen rakennetulta tontilta saattaa löytää haudattuna vaikka vanhan moottoripyörän, auton tai puolikkaan hirven luurankoa.

Sitten päivän käydessä jo iltapäivän puolta soitti avaimen etsijä. Sanoin kolme vaihtoehtoa, koska en itsekään heti muistanut mihin kohtaan olin sen työkalun jemmannut, mutta kyllä se niistä vaihtoehdoista yksi lopulta oli, vaikkakin etsintäpartio ei ohjeesta huolimatta ensimmäisellä yrittämällä siihen osunut.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus