Pumppaa vai ei pumppaa

  • licence27

Taas näitä pieniä aamuisia käynnistysvaikeuksia. Keskusvoitelu oli punaisen alussa, joten sinne olisi pitänyt saada muutama kilo uutta rasvaa säiliöön. Aamulla otin sitten oikein kaksin kappalein täyttölaitteita kyytiin ja koneelle päästyäni totesin että ensimmäinen vuotaa ja toinen tyhjeni vähän turhan nopeasti. Tyydyin sitten sitten siihen määrään minkä sain säiliöön laitettua, perkasin pari tuntia pihakiviä ja kävin syömässä.

Matkan varrella näin sitten tutun puimurin ja todennäköisesti yhden lähialueen suurimmista traktoreista. Niillä oli ihan hyvä systeemi eli vaihtolavavaunu ja aika roima lava. En ole vaihtolavalaitetta käyttänyt reiluun kymmeneen vuoteen, enkä itse asiassa edes nähnyt läheltä noin hienoa koukkulavalaitetta. Näköjään se on aika tarkka ajettava ja varmasti soveltuu paremmin käytettäväksi kovalla ja tasaisella maalla. Hienosti se kuski kuitenkin lavan kyytiin sai kun vaan pääsi hieman paremmalle uralle. Itselle jos moisen vaunun hankkisin niin luultavasti muuttaisin sitä lavaa hieman.

Sitten onkin edessä multasavikantohiekkaprojektia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus