Puolen kilon puserrus

  • licence27

Aamupäivällä oli todella ikävä keli kantaa työkaluja työmaalle. Vielä pahempaa oli luvassa. Kumisaappaat tietysti väärässa ajoneuvossa 25 kilometrin päässä, vettä sataa ja kuntta oli todella märkää. Siitä sitten vaan pumppaamaan rasvaa kiristimeen.

Se olisi ihan helppo ja yksinkertainen homma kahdella kädellä, mutta jostain syystä kumpikaan käytössä olleista prässeistä ei halunnut tarttua rasvanippaan vaan letkua joutui pitämään paikallaan jolloin jo puolivälin tienoilla oli olkapää aivan tulessa.

Toki jos olisi ollut tarjolla tasamaata tai koroke olisi voinut säästää voimaa alkumatkasta, mutta kun ei ollut ja rinteen vuoksi ainoa keino saada perusketju ohjaimien väliin oli jättää ilmaa alle. Se vaati siis pumppaamiseen ketjun nostamisen verran voimaa, loppua kohti suunnilleen sen verran kuin prässillä saa tehtyä.

Menihän se lopulta, mutta sanon suoraan että se nippa/venttiiliyhdistelmä noin toteutettuna on huono. Huono, koska nippaa ei pääse käsiksi suoraan ja koska nippa on liikkuvassa osassa kiini. Sitä ei siis voi noin vain siirtää letkulla/putkella parempaan paikkaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus