Puolitäysi

  • licence27

Päivästä tuli varsin pitkä. Oli kadonnutta paristoa, hyytyneen auton elvyttämistä ja terveisiä vaan sinne pikaruokapaikan autokaistalle että eihän se tilaus silloinkaan täsmää kun kassista löytyy ylimääräinen dippi ja juustohampurilainen. Muuten täsmäsi tällä kertaa, hyvää oli ja kaikki tuli syödyksi.

Keskustelu meni suunnilleen niin että myyjä kysyi tarvitsenko kuittia ja siihen vastasin että en tarvitse kunhan tuote täsmää tilaukseen. Joskus on niinkin käynyt ettei ole täsmännyt.

Huomenna taas jatketaan sepelin lappaamista. Onneksi joku muu saa täryttää. Soratoimittajalla oli tänään vähän ruuhkaa. Aamulla oli kyllä heti ennen seitsemää lasti odottamassa, mutta sitten tuli pidempi tauko ja viimeisen kuorman saapuessa työmaalta oli jo puolet väestä vaihtunut.

Auto-ongelmasta johtuen jouduin käymään vielä siellä uudestaan ja kas kummaa tankkauksen ohella tehtiin vielä viime hetken muutos. Ruokakauppaan ja huoltoasemalle onneksi ehti vielä helposti valoisan aikaan.

Kaupassa oli ainakin autojen perusteella varakasta väkeä,koska parkkipaikalla oli edustettuna vain BMW ja vaikka se tumma ulkomaan kilvissä oleva varmaan jonkun mielestä on viehättävä niin kyllä se kahdesta naisesta nuorempi sai katseen siihen suuntaan kääntymään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus