Puuppola 390 ja risat tai jotain sinne päin

  • licence27

Jos joku olisi aamulla kertonut mitä kaikkea tulee tänään tapahtumaan olisin varmaan jäänyt suosiolla kotiin. Toki se olisi tarkoittanut että sunnuntain ratoksi olisin käynyt katsomassa millaisen setin panostaja on kanaaliin ladannut ja onko kallion kieleke hävinnyt putkilinjalta. No olihan se hävinnyt, mutta kuulemma peittässä oli yksi lanka katkennut. onni onnettomuudessa että kenttä oli ollut sopivasti hajautettu eli muut oli saanut sähköistettyä kerralla ja vieläpä ensimmäisellä yrittämällä. Myös uxo oli lähtenyt vartin työllä, joten pääsiin avaamaan putkilijan lopulliseen syvyyteensä ja mukavaan aikaan kotiin suihkuun.

No sitten alkoi tapahtua eli paluumatkalla perävaunusta leikkasi laakeri kiinni, pyörä lukossa levikkeelle, tietysti autossa väärän koon mutteriavain.

Kolmannella autolla sinne, mutteri irti, napa takakontiin ja syömään.

Oliko sitten sympatia, empatia vai kertakaikkiaan hurmaava takapenkin terroristi syynä että pelastin vielä pulaan joutuneen perheen puolimatkasta kotiovelleen

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus