Rahtausta

  • licence27

Ei merkkittäviä tapahtumia. Maakasojen vähentämistä ja sitä ennen oja maalämpöputkien alentamista varten. Toivottavasti tulee tällä kertaa vähemmän luova ja enemmän ammattitaitoinen putkimies. Ei sillä että edellisenkään ammatitaitoa kyseenalaistaisin, mutta tuntuu vaan että aika monella oman alansa ammatimiehellä on lievä tunnelinäkö. Siis se että oma homma hoidetaan kyllä ihan ok, mutta tässä karussa esimerkissä savimaassa tontin suurin kivi kiinni maalämpökaivossa.

Ihan mahdollista ettei olisi koskaan routinut, mutta aika pienellä routaliikkeellä olisi voinut rikkoa putket. Nyt se kivi ei riko mitään kun räjäyttäjä pisti sen kappaleiksi ja minä tein siitä oman pikku stonehedgen.

Jokainen pirun rakennus on kokonaisuus ja se on muutakin kuin seinät, eristeet, ikkunat, katto ja sisällä toimiva talotekniikka. Mistään niistä ei ole iloa jos talo on liian matalalla, jää tulvan jalkoihin tai sadevesi virtaa päin seiniä. Vesi on talon vihollinen. Tuli on talon vihollinen. Myös routa on talon vihollinen ja tähän yksilöön tulee vielä yksi uusi maanpainseinä jolla ei ole vielä perutuslaattaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus